Γρήγορες συνδέσεις:

Η Πάρος ΖΩΝΤΑΝΑ!

Διαμονή στην Πάρο

Επιλογές στην Πάρο

Προτείνουμε να επισκευθείτε:

Νυχτερινή ζωή στην Πάρο

Η νυχτερινή ζωή στην Πάρο είναι αυτή που τη φέρνει στις πρώτες επιλογές προορισμού διακοπών σε μεγάλη μερίδα επισκεπτών. Η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ και καλύπτει όλα τα γούστα! Από ήσυχα μπαράκια με θέα τη θάλασσα, σε μπαρ γεμάτα κόσμο και δυνατή μουσική και σε μεγάλα club αθηναϊκών προδιαγραφών.

Στην Παροικία θα βρείτε ατμοσφαιρικά μπαράκια κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, που τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πεζόδρομος, χτισμένα ακόμα και στην άκρη του βράχου. Απολαύστε το ποτό σας με τη συνοδεία χαλαρής μουσικής και την πανέμορφη θέα στο Αιγαίο. Λίγο πιο κάτω, στο "ποτάμι" της Παροικιάς στην Πάρο, κάνουν την εμφάνισή τους τα club της πρωτεύουσας. Δυνατή μουσική όλων των ειδών, ποτά και η αδρεναλίνη στο "κόκκινο".

Στην Νάουσα, χτυπάει δυνατά ο παλμός της νυχτερινής διασκέδασης της Πάρου. Αμέτρητα μικρά μπαράκια στα λευκά, πλακόστρωτα στενάκια και στο λιμανάκι, τα οποία κάποτε ήταν αποθήκες ψαράδων. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει κάποιος από την Νάουσα παραπονεμένος. Techno, house, rnb, lounge, mainstream και ελληνική μουσική, ακούγονται από τα μπαράκια που καλύπτουν κάθε μουσικό γούστο. Για τους ρομαντικούς, το "πίσω λιμανάκι" προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση για να απολαύσετε το κοκτέιλ σας. Στο "ποτάμι" της Νάουσας είναι τα club, όπου το καλοκαίρι επικρατεί το αδιαχώρητο από μικρές, αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες.

Η νότια Πάρος, πιο πρόσφατα αναπτυσσόμενη, έχει λιγότερες επιλογές για νυχτερινή διασκέδαση, προσφέροντας όμως την γαλήνια ατμόσφαιρα που συνήθως αποζητούν οι οικογένειες. Έτσι στο Πίσω Λιβάδι, τον Δρυό, την Μάρπησσα θα βρείτε μπαράκια για την βραδινή έξοδο.